Små tapas med gedeost
To slags – otte af hver.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vend æble med honning, timian og salt.
  • 2 Læg brød- skiverne på en bageplade med bagepapir.
  • 3 Læg en skive gedeost ovenpå, og top med en god skefuld æbletern.
  • 4 Bag i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter.
  • 5 Rør gedeost med cremefraiche til en ensartet creme.
  • 6 Smag til med honning og evt. lidt salt (af- hængigt af, hvor salt osten er).
  • 7 Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.
  • 8 Læg rucola, skinke og gedeostcreme på hver skive rugbrød, og dryp med blåbærvinaigretten.
  • Så er det spisetid! Små tapas med gedeost

Opskriften er udviklet af