Små tapas med gedeost

Tapas er en spansk specialitet, som varierer i det uendelige. Her får du to slags tapas: én med æble, honning og timian og én med creme af gedeost og blåbærvinaigrette.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vend æble med honning, timian og salt.
  • 2 Læg brød- skiverne på en bageplade med bagepapir.
  • 3 Læg en skive gedeost ovenpå, og top med en god skefuld æbletern.
  • 4 Bag i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter.
  • 5 Rør gedeost med cremefraiche til en ensartet creme.
  • 6 Smag til med honning og evt. lidt salt (af- hængigt af, hvor salt osten er).
  • 7 Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.
  • 8 Læg rucola, skinke og gedeostcreme på hver skive rugbrød, og dryp med blåbærvinaigretten.
  • {{recipeDoneText}} Små tapas med gedeost

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier