Beauvais' wienergryde er frikadeller med kartofler, gulerødder og hvidkål. opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.