Antipasti – grillet aubergine squash grønne asparges opskrifter
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Pomelosalat
30 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Sprængt aubergine med linser
30 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Grillet grøntsagslasagne med mozzarella
20 min.
Polentastegt rødspætte med squash og rødbede-coleslaw
15 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Rullet medister på lakridsrod og BBQ
30 min.