Antipasti – grillet aubergine squash grønne asparges opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Grillet kylling med blommer og squash
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Pulled pork med fladbrød og grillet kål
25 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.