Aftensmad kylling gryderet opskrifter
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Bagt græskar med risotto og torsk
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Kålcarbonara
Bacon-øl kål
20 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Sushiris
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Æblechutney
30 min.