600 g store rejer 200 g ris opskrifter
Rejemad med soltørrede tomater
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Taco skaller med rejer, majs og ananas
15 min.
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.
Makirulle med laks
Flødeboller – Store bøffer med vanilje og citron
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Mættende bønnesalat med kylling og aubergine
Glutenfri burger
Indiske koftas
20 min.
Indisk lammeret
30 min.
Fyldte, krydrede peberfrugter
15 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Keema
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Thai kylling med lime og grøntsager i stegepose
Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager
Viktoriabars med karrystegte bananer
Sardiner med chermoula
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter