Tema

Kager til børn

Skal du bage med ungerne ‒ eller vil du gerne overraske de små med en smukt pyntet kage? Her kan du finde et udpluk af populære kager, der går direkte i hjertet på de yngste.

Børnevenlige kager til festlige anledninger

Ingen fest uden kage ‒ og der skal selvfølgelig være noget til børnene. Mange højtider er vel egentlig mest børnenes fest, blandt andet halloween, fastelavn og jul. Derfor kan du finde de bedste kager til årets festlige lejligheder blandt opskrifterne her.

Børn med i køkkenet

Hvis vi skal være ærlige, så er det ikke lige altid, vi kan overskue at inddrage ungerne i madlavningen. Det kræver bare lidt ekstra overskud, at holde styr på det hele. Vi synes selvfølgelig at børnene skal være mest muligt med i køkkenet ‒ men om de får lov at lave hele kagedejen, eller bare pynte kagen præcis efter deres hoved, lader vi være op til dig. 

Børnekage for de voksne

Vi har valgt at kalde dette tema for børnekager, men i virkeligheden er de ligeså meget for de voksne ‒ ikke? Vi har i hvert fald ikke mødt en voksen, der sagde nej tak til en børnevenlig kage endnu. Lav trygt kagerne i denne opskriftsamling, vi lover at de falder i god jord ‒ både hos store og små.