Hurtige kakao-cupcakes med friske bær og flødeskum

Hurtige kakao-cupcakes med friske bær og flødeskum

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 gr.
  • 2 I en skål piskes smør og sukker hvidt og luftigt.
  • 3 Tilsæt et æg ad gangen og herefter resten af ingredienserne.
  • 4 Pisk til dejen bliver ensartet.
  • 5 Fordel dejen i papirsforme og bag dem midt i ovnen ved 180 g i ca. 20 min.
  • 6 Tag kagerne ud og lad dem afkøle helt inden de pyntes.
  • 7

    Frosting:

    Skrab vaniljekornene ud ad stangen med en kniv og bland det godt med sukkeret.
  • 8 Hæld fløden op i en skål, tilsæt vaniljesukkeret og pisk til flødeskum
  • 9 Pynt evt. med friske bær (f.eks. jordbær, blåbær og hindbær) og et drys flomelis.
  • {{recipeDoneText}} Hurtige kakao-cupcakes med friske bær og flødeskum

Tip

Man kan med fordel bruge en aluminiums-muffinform (med 12 huller) så holder kagerne formen og flyder ikke ud under bagningen.

Opskriften er udviklet af