Kager på 10 min: Brownie
Bag en brownie i et lille papkrus eller isbæger, så du kan putte den i madkassen eller lave en hel bunke til en udflugt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom smør i en kop på 3 ½ dl, og giv det 10-20 sekunder i mikroovnen, til det er smeltet.
  • 2 Tilsæt sukker, muscovadosukker og kakaopulver, og rør rundt med en gaffel, til massen er jævn.
  • 3 Tilføj derpå æggeblomme og vanilje, rør kort med gaflen,
og tilsæt så mel, bagepulver og salt. Rør dejen jævn. Vend halvdelen af chokoladeknapperne i, og hæld dejen i et papkrus på 2 1/2 dl.
  • 4 Bag kagen i mikroovn i 50 sekunder ved 600 W, 30 sekunder ved 800 W eller 25 sekunder ved 1000 W. Drys de resterende chokoladeknapper over, og giv kagen yderligere 30 sekunder. Lad den køle af – gerne i 15 minutter (hvis du kan holde ud at vente så længe), så den når at blive lækkert sej i konsistensen, inden den serveres.
  • 5 Opskriften stammer fra bogen: Kager i kopper - 40 lynhurtige kager fra mikroovnen
  • Så er det spisetid! Kager på 10 min: Brownie

Tip

Brownien kan også underbages en smule, så den stadig er helt blød i midten…

Opskriften er udviklet af