Banankage med krymmel

Klassisk banankage med kaffeglasur og krymmel. Gør den børnevenlig ved at droppe kaffen, så er den gule kage perfekt til klassens time eller børnefødselsdagen.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Smør en bradepande med høj kant på ca. 25x35 med smør, og drys havregryn heri.
  • 3 Rør smør og sukker sammen, og kom et æg i ad gangen.
  • 4 Mos bananer godt, og vend i.
  • 5 Rør kærnemælk i.
  • 6 Bland mel og havregryn sammen i en skål med bagepulver, vanillesukker og salt.
  • 7 Vend i dejen.
  • 8 Kom dejen i bradepanden, og glat den flad.
  • 9 Bag kagen i ca. 35 minutter.
  • 10 Tag ud, og lad den køle af.
  • 11 Kom smør og kaffe i en skål.
  • 12 Drys flormelis i og rør, indtil du får en fin og jævn glasur der er fast.
  • 13 Smør glasuren ud på kagen og pynt med krymmel.
  • Så er det spisetid! Banankage med krymmel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier