Kager på 10 min: Blåbærmuffin

Kager på 10 min: Blåbærmuffin

Nemmere og lækrere bliver det ikke – så pas hellere på, at du ikke ender med at spise blåbærmuffins hver eneste dag!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom smørret i en kop på 3 1⁄2 dl, og giv det 10–20 sekunder i mikroovnen, til det er smeltet.
  • 2 Tilsæt æg, mælk og vanilje, og rør det hele grundigt sammen i koppen med en gaffel.
  • 3 Tilføj derpå sukker, mel, bagepulver, kanel og salt, og rør igen rundt, til dejen er glat. Vend halvdelen af blåbærrene i, og drys resten ovenpå.
  • 4 Bag nu kagen i mikroovnen i 2 minutter og 30 sekunder ved 600 W, 2 minutter ved 800 W eller 1 minut og 40 sekunder ved 1000 W.
  • 5 Drys det grove rørsukker over, og server kagen lun.
  • 6 Opskriften stammer fra bogen: Kager i kopper - 40 lynhurtige kager fra mikroovnen
  • Så er det spisetid! Kager på 10 min: Blåbærmuffin

Tip

Skift blåbærrene ud med hindbær eller små stykker pære – og måske en chokoladeknap eller fem, når nu de passer så godt sammen.

Opskriften er udviklet af