Energiinformation

  • Energi 320 Kj
  • Fedt 46 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Protein 5 %

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggene med sukker og vaniljesukker, til det er hvidt og luftigt. Smelt smørret. Bland mel og bagepulver sammen. Vend skiftevis mel og smeltet smør i dejen, og rør til sidst moset banan i dejen.
  • 2 Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem i ovnen ved 175° i ca. 20-25 min., til de er gennembagte. Lad kagerne køle af.
  • 3 Sigt flormelis og kakao sammen. Pisk smørret cremet med en håndmikser, og tilsæt skiftevis kakao-flormelis og vand. Pisk til en cremet og homogen frosting.  
  • 4 Smør kagerne med frosting, så de får en fin rundet top. Klip lakridssnøren i ca. 10 cm lange stykker, og bøj dem på midten. Brug snørerne som ben – beregn 8 pr. edderkoppekage – og stik dem ned i kagerne (stik evt. huller først med en tændstik). Pynt til sidst med chokoladeknap-øjne – giv dem en dut dekorationsglasur i midten som pupiller.
  • 5 Server edderkoppekagerne til et glas mælk, en kop te eller en gang varm heksebryg!
  • {{recipeDoneText}} Edderkoppekager

Tip

Du kan også pynte edderkoppekagerne med almindelig kakao-glasur rørt af flormelis, kakao og kogende vand.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter