Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 42 g.
  • Fedt 16 g.
  • Energifor./ pers 224 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker grundigt. Rør et æg i ad gangen. Rør skyr i. 

  • 2

    Slids vaniljestængerne og skrab kornene ud. Bland mel og bagepulver. Rør vanilje, mel og bagepulver i til en blandet og ensartet dej. 

  • 3

    Beklæd en bradepande, ca. 25 x 30 cm, med bagepapir og fordel dejen heri. Bag kagen i 1 time. Prøv at stikke en strikkepind ned i dagen og hiv den op igen. Hvis der sidder kagedej på den, er kagen ikke færdig. Hvis den er ’ren’, er kagen færdig. Tag kagen ud af ovnen og op af formen, op på en bagerist i papiret. 

  • 4

    Markér 24 stykker, tryk i midten af hvert stykke en M&M’s. Lad kagen afkøle og skær den ud til 24 stykker, som placeres i det fad, der skal følge kagen til skolen.

  • {{recipeDoneText}} Klassens time kage

Opskriften er udviklet af