Halloweenkage med smørcreme

Halloweenkage med smørcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 3115 Kj
  • Energi pr. person 741 Kcal
  • Protein 4 %
  • Kulhydrat 66 %

Sådan gør du

  • 1

    Sigt hvedemel og bagepulver over i en skål og tilsæt salt.

  • 2

    Del æggene i blommer og hvider.

  • 3

    Pisk smør og sukker cremet og tilsæt æggeblommerne. Rør skiftevis melblandingen og kærnemælk i til en lind dej. Smelt chokoladen over et vandbad og vend den i.

  • 4

    Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.

  • 5

    Kom dejen i en smurt springform (24 cm) og bag den ved 175 grader ca. en time. Prøv at stikke en træ-pind i kagen for at se, om den er bagt. Der må ikke hænge noget dej ved pinden. Lad kagen køle af i 10 min.

  • 6

    Til fyldet piskes smørret cremet med appelsin- og citronskal. Pisk de pasteuriserede ægge-blommer i og tilsæt flormelis og appelsinsaft. Tilsæt evt. lidt frugtfarve i for at gøre cremen rigtig orange.

  • 7

    Del den afkølede kage i to bunde og læg dem sammen med halvdelen af appelsin-cremen. Overtræk kagen med resten af cremen og form et ”halloween-ansigt” med pålægschokoladen.

    Stil kagen køligt.

  • {{recipeDoneText}} Halloweenkage med smørcreme

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter