Tema

15 fantastiske kager på 45 minutter

Når kagesulten melder sig, kan det kun gå for langsomt, før du kan sætte tænderne i et stykke frisklavet, sødt bagværk. Få stillet din kagelyst asap med en af vores hurtige opskrifter, der garanterer kage på tre kvarter

Hjemmebagt kage slår i vores optik de færdiglavede 100%. Når du bager din kage selv, får du den ikke bare, når den er frisklavet og allerbedst, du får også duften af det søde bagværk i hele huset – og så er det hyggeligt at bage! Win, win, win. 

Brownies, banankage eller blåbærmuffins?

Er du en af dem, der foretrækker en god chokoladekage, når du skal servere hjemmelavet kage til kaffen? Eller har du en bred smag i kager og nyder at sætte tænderne i både tærter, cookies og bradepandekager? Uanset, så har vi også en opskrift til dig i vores lille samling af ekstra nemme og hurtige kager. Der er både tærter, småkager og muffins. Er du til chokoladekager, så gør dig selv en tjeneste og prøv denne ultra nemme variant med rødder i det svenske. Du vil ikke fortryde det! 

Skal det gå ekstra-ekstra hurtigt? Så prøv mug cakes! 

Har du ikke tid til at vente på, at din kage vokser sig stor og lækker i ovnen, så prøv en af vores opskrifter på mug cakes: De ekstra nemme kager, du laver på nul komma fem i mikroovnen. Vi har både en variant med blåbær, en æblekage med kanelen cheesecake med lemon curd og en svampet og god brownie – alle færdige på kun 10 minutter. Prøv det! 

Her har vi samlet vores 15 favoritter, når det kommer til gode kager, der er færdige på kun 45 minutter.