Kager på 10 min: Cheesecake med lemon curd

Kager på 10 min: Cheesecake med lemon curd

Cheesecake på et øjeblik … en helt fantastisk opfindelse, men også lettere farlig! Glem ikke at køle kagen godt ned, inden du spiser den, for kold cheesecake smager altså bedst.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kom smørret i en 3 dl-kop eller et glas, og giv det 10–20 sekunder i mikroovnen, til det er smeltet. Rør kiksekrummerne i, og pres dem derpå sammen til en jævn bund i koppen med bagsiden af en ske.
  • 2 Kom æg, flødeost, cremefraiche, vanilje, sukker, majsstivelse og salt i en anden kop, og rør det hele grundigt sammen. Fordel derpå blandingen jævnt oven på kiksebunden.
  • 3 Bag kagen i mikroovnen i 30 sekunder ad gangen med 20 sekunders mellemrum i enten 2 minutter ved 600 W, 1 minut og 45 sekunder ved 800 W eller 1 minut og
30 sekunder ved 1000 W.
  • 4 Lad kagen køle af i køleskabet i mindst 1 time, inden du smører lemon curd over og pynter med citronskal.
  • 5 Opskriften stammer fra bogen: Kager i kopper - 40 lynhurtige kager fra mikroovnen
  • Så er det spisetid! Kager på 10 min: Cheesecake med lemon curd

Tip

Sommetider er det en god idé at dele bagetiden op, så kagen ikke bliver for varm og eksploderer! Det er derfor denne cheesecake bages lidt ad gangen.

Opskriften er udviklet af