Rabarbertærte med kanelkrymmel

Lun rabarbertærte med crumble og kanel er et hit i sommervarmen. Servér med en klat syrlig græsk yoghurt eller fyldigt flødeskum. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Du skal bruge en rund eller aflang tærteform.
  • 2 Klip fire lag filodej ud i passende størrelse, der skal være 3-4 cm dej op ad kanten på formen.
  • 3 Smelt 25 g smør i en gryde.
  • 4 Læg to lag filodej i formen, og læg med en pensel halvdelen af smørret på dejen.
  • 5 Læg yderligere to lag dej på, og pensl med det sidste smør.
  • 6 Skær rabarberne i mindre stykker, og vend med sukker.
  • 7 Smelt de 50 g smør i gryden, og tag fra varmen.
  • 8

    Krymmel

    Rør mel, sukker og kanel med smørret, indtil du har en smuldret dej/krumme.
  • 9 Læg halvdelen af rabarberne i formen, og drys lidt krymmel på.
  • 10 Læg resten af rabarberne og krymmel på.
  • 11 Sæt tærten midt i ovnen, og bag ved 175 grader i ca. 30 minutter, indtil rabarberne er møre.
  • 12 Server lun med græsk yoghurt eller flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Rabarbertærte med kanelkrymmel

Opskriften er udviklet af