20 favoritter med kylling

16. februar, 2018

"Noget med kylling," tænker du. Men så stopper fantasien også der. Ender du også lidt for tit med at lave den samme kyllingeret til aftensmad, så læs med her.Du finder her nemme retter med kylling, der gør det sjovt at ha' køkkentjansen. Vores mange opskrifter på aftensmad med kylling er fulde af god smag, lækre råvarer og, selvfølgelig, kylling. 

Vi er mange, der tyer til kylling, når der skal hjemmelavet aftensmad på bordet. Men vi er mindst lige så mange, der også lidt for ofte ender med at lave den samme, gamle wok med kylling eller nøjes med at stege et par kyllingebryster og servere dem med lidt tilfældigt tilbehør, fordi fantasien ganske enkelt ikke er til mere. Men bare rolig: Hjælpen er ude. 

Hurtigt, nemt og perfekt til hverdagen

Her på Coop Opskrifter elsker vi også gode retter med kylling. Men samtidig ved vi, at tiden i køkkenet er knapt, når hverdagens pressede skemaer skal gå op. Vi har derfor samlet 20 gode, nemme retter med kylling til dig. 

God, hjemmelavet mad behøver nemlig ikke stjæle utallige timer i døgnet! Nu skal du bare vælge, hvilken ret, du skal prøve først.