Æbleis calvados chokonødde overtræk små isbomber opskrifter
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Nem tunmousse
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Kålwraps med spicy tunsalat
Beefy-salat
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Vegetarisk bouillabaisse
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Stenbiderrogn på vafler
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Fisk på grill med små kartofler, tomater og citron
Chokoladelakridser
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Grillet rabarberdessert
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.