Vegetar frokost opskrifter

Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rabarber med vanilje
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Hurtigt krydret øko brød til mad
Indbagt brød med fetafyld
Pølsehorn
Gammeldags rødkål
15 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Knækbrød og hytteost
Sommerfrokostsandwich, voksen
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495