Vegetar opskrifter

Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing

Knoldfritter med sennepsdip

50 min.

Knoldsellerigratin

50 min.

Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder

Cremet spinatgryde med feta og fennikel

Rösti af rodfrugter

Kartoffelsalat med æg og dukkah

Gulerodsdeller med lynstegt grønkål og sesamkartofler

30 min.

Rødbede-hummus

Rösti

30 min.

Risotto med champignon og spinat

Latkes med grønkål og gulerodsbacon

30 min.

Grillet kål med ratatouille

45 min.

Hasselbagte rodfrugter med nøddedrys

35 min.

Rødbedebøffer med ristede svampe

Tabbouleh med bagte tomater

30 min.

Frokostbrød med grød, oliven og rosmarin

15 min.

Vegetarisk farsbrød med grød

40 min.

Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella

Blomkålscurry med sprøde kikærter

30 min.

Grøntsagslasagne og salat med æbler

45 min.

Æblepizza med løg og svampe

20 min.

Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid-ærter

45 min.

Rødbede- og appelsinsalat med falafler

Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495