Vegetar opskrifter
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Knoldsellerigratin
50 min.
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Rösti af rodfrugter
Kartoffelsalat med æg og dukkah
Gulerodsdeller med lynstegt grønkål og sesamkartofler
30 min.
Rødbede-hummus
Rösti
30 min.
Risotto med champignon og spinat
Latkes med grønkål og gulerodsbacon
30 min.
Grillet kål med ratatouille
45 min.
Hasselbagte rodfrugter med nøddedrys
35 min.
Rødbedebøffer med ristede svampe
Tabbouleh med bagte tomater
30 min.
Frokostbrød med grød, oliven og rosmarin
15 min.
Vegetarisk farsbrød med grød
40 min.
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Blomkålscurry med sprøde kikærter
30 min.
Grøntsagslasagne og salat med æbler
45 min.
Æblepizza med løg og svampe
20 min.
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid-ærter
45 min.
Rødbede- og appelsinsalat med falafler