Varmrøget ørred marinerede østershatte opskrifter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Krydret hakkebøf med stegt rødkål
20 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Marineret gulerodsspaghetti og rødkål
15 min.
Frisk pasta med rødbede og pulled laks
Suppe med æble og svampe
20 min.
BBQ-marinerede kyllingelår med smørstegt blomkål og sød kartoffel
40 min.
Farsbrød med pandestegte kartofler
30 min.
BBQ marinerede kyllingelår med søde kartofler
45 min.
Sennepsmarinerede svinekoteletter med svampe
30 min.
Pandestegte grøntsager med perlespelt
20 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Marinerede tigerrejer i skål af kål
20 min.
Teriyakimarineret svinekød med kål og shiitakesavmpe
30 min.
Cremet kylling med havtorn og svampe
30 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter
15 min.
Tarteletter med pølser og sprødt grønt på grillen
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Wraps med sild og rygeostcreme
20 min.
BBQ gulerødder
10 min.