Tapas med gedeost opskrifter
Gourministeriet
Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza Diavolo - Pizza med stærk salami og chili
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Skorzonerrødder i brun farin og stjernanis
10 min.
Gratineret blegselleri
20 min.
Nytårssnacks
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Nytårslaks
20 min.
Stegte løg i skal med hyldeblomsteddike og agavesirup
20 min.
Porrer i havtornsaft med basilikum
10 min.
Holms kokkeskole: Pommes frites
15 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Æggekage med porchetta, tomat og spidskål
15 min.
Grillede aubergine med persille, hvidløg og feta
45 min.
Rabarberkompot
Pandestegte asparges med hytteost, citron og dild
15 min.
Rødkålsskål med solbær og hyben
30 min.
Sprød kålsalat med andeconfit
30 min.