Taerte a la provence opskrifter
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Fish and chips a la Holm
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Nutella kage med mandelsplitter og banan
30 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Fish and chips a la Claus Holm
30 min.
En lækker klapsammen med hummus og parmaskinke
10 min.
Frisk pasta med kødboller i tomatsovs
35 min.
Klassisk: Boller i karry
30 min.
Luksus: Boller i karry
45 min.
Holms hurtige og farverige kyllingewok
15 min.
Andelår a la Holm
2 t
Toast med kantareller og persille
30 min.
Kalveschnitzler i svampesauce med franske ærter
30 min.
Champignon a la creme
20 min.
And l’orange
51 t, 30 min.
Syltede rødbeder med appelsin
Rødkål med æbler og allehånde
2 t, 50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.