Taerte a la provence opskrifter
Mojo a la Gry
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Andebryst med salat a la Waldorf
30 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Lam Provencale
15 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Currywursts a la hotdog med kål
45 min.
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Fyldt svinekam med svær a la Italien
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Isdessert a la sønderjysk rugbrødslagkage
15 min.
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Champignon a la creme
20 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Muslinger a la creme
Osso Buco a la milanesa
3 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Bøfsalat med citronmarinade