Currywursts a la hotdog med kål

Vi lynsylter lidt hvidkål til disse hotdogs med currywurst. Men har du sauerkraut derhjemme, kan det også bruges!

Sådan gør du

  • 1 Kom kål og salt i en skål, og vend det godt rundt. Lad det stå i 60 minutter.
  • 2 Kram kålen med dine hænder, så den bliver blød.
  • 3 Skyl saltet fra, og pres kålen tør.
  • 4 Vend den med eddike, sukker og peber.
  • 5 Hak løget, og svits det i olie i en gryde.
  • 6 Svits karry med løget.
  • 7 Kom paprika, tomater og vand heri, og lad det simre i 10 minutter.
  • 8 Kom ketchup heri. Vend blandingen rundt, og smag den til med lidt honning og/eller æbleeddike.
  • 9 Server de stegte pølser i lune brød med snittet kål, lynsyltet kål, ketchup og persille.
  • {{recipeDoneText}} Currywursts a la hotdog med kål

Opskriften er udviklet af