Svinemørbrad i parmaskinke med spinat og hvidløg opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Grøn Gazpacho
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Chili sin carne
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Sauté-skiver med krydrede tomater
30 min.
Krydret skinkemignon
1 t, 15 min.
Pastasauce med linser
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Grov æblekompot med ingefær
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Kylling tikka masala med æbler
Honningglaseret svinemørbrad og chorizospyd
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Ratatouille
30 min.