Spidskål, forårsløg, kartofler opskrifter
Røget fisk med kærnemælksdressing
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Stegt and med lun perlebygsalat
Kokosris med urter
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Tomatsalat med feta og frisk dressing
15 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kartoffelkage med marcipan
Burger med fiskefrikadelle
45 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Traditionel hønsesalat
20 min.
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.