Sammen kogte retter opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Oksehaler
3 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce