Salt kål opskrifter
Keema
Sardiner med chermoula
Krydret tærte med lam og spinat
Skinkemuffins
Torsk bagt i bagepapir med citron, basilikum og tomat/squash salat
Røget oksehøjreb med kornotto
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Stegt tomatsalat med aubergine
20 min.
Spicy gullash
30 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Frisk pasta med kantareller, radicchio, små tomater og bacon
10 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Kødboller i tomatsauce (krydret)
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Spyd med kylling og oksekød
30 min.
Courgettegratin
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pasta med broccoli og pinjekerner
Forårsbrunch 2.0
Sandwich med avocado og kylling
15 min.
Salat med stegt andelever