Salat som tilbehør opskrifter
Råkost af kål med frugter og nødder
Butter Chicken
45 min.
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Økologisk funky rødkål med røg, passion og anis
Økologisk gedeost med spearmint-olie
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Økologisk knoldsellerisalat
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Økologisk pegeskinke med Høost, enebær og rapsolie
Økologisk spidskålssandwich
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Økologisk æggesalat
Økologisk speltsalat med bagt hokkaido og brombær
45 min.
Mættende økologisk kålsalat med røget laks
45 min.
Lun øko blomkålssalat med chili/ingefærdressing og sprøde kikærter
Øko hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Øko kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Øko boghvedesalat med granatæble og knasende mandler
45 min.
Økologisk kyllingeragout