Salat med grønne asparges, melon, abrikoser opskrifter
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Broccoliboller
50 min.
Fennikelsalat fra Middelhavet
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Salat med tun, pasta, grønt og dilddressing
15 min.
Nem aspargessuppe
Æggemad med benfri sild
15 min.
Torskesalat med stenbidderrogn
Lun paté med spiresalat
1 t
Spinatsuppe med æg og peberrod
Landgangsbrødet vender tilbage
Æg og rejesalat i urtecreme – på rugbrød
Pirogger med hvidløgskrydret kødfyld
1 t
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Kyllingehapsere
30 min.
Indbagt oksefilet
1 t, 45 min.
Jule-tapas
Butterdejspakker med fisk og skaldyr
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme
15 min.
Grøntsager med avokadodip
Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker
Indbagt brød med fetafyld
Nakkefilet med chili
2 t, 15 min.