Røde ris opskrifter
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Auberginesushi
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
45 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fajitas
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Skinke burritos
30 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Grøntsager med hummusdip
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.