Roedbederaakost ananas hytteost tove bech opskrifter
Efterårsbrunch 2.0
Hytteost og yoghurt med melon, reven rugbrød og mørk chokolade
Hytteost og yoghurt med reven rugbrød, rabarber og vindruer
Crêpes med ost og forårsløg
1 t, 30 min.
Vinterbrunch 1.0
Jordbærsmoothie
Syrnet mysli
Kokospandekager med ananassalsa
35 min.
Wok-amok med kylling
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Pandestegt rissalat
30 min.
Okserulle med brune ris
30 min.
Frugtsalat med råcreme
15 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Ristaffel med kylling
40 min.
Kold agurkesuppe med ærter og peberfrugt-snacks
40 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Rugbrød med avokado, hytteost og salat
20 min.
Morgenmadsmuffins
45 min.
Påskeæg med ananas, ingefær og kokos