Syltede frugter med råcreme og chokolade

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 165 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Læg de syltede frugter i en sigte, der skal bruges 8 ananasringe og 8 halve ferskner. 
  • 2 Hak chokoladen. 
  • 3 Pisk æggeblommer med flormelis og vanilje, lyst og skummende. 
  • 4 Pisk fløden til blødt skum. 
  • 5 Rør æggemassen med flødeskum. 
  • 6

    Anretning

    Anret de 8 ananasringe med ferskner. Læg cremen i fordybningen i fersknerne og drys med chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Syltede frugter med råcreme og chokolade

Tip

For mindre fedt, kan piskefløden/flødeskum erstattes af skyr, fromage frais eller cremefraiche.

Opskriften er udviklet af