Oksekød med bagte tomater, pasta, basilikum og hytteost

Oksekød med bagte tomater, pasta, basilikum og hytteost

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 51.7 g.
  • Kulhydrater 78.9 g.
  • Fedt 29.6 g.
  • Energifor./ pers 766 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Sæt pastaen over at koge efter emballagens anvisning. 4 liter vand med 4 tsk. salt.
  • 2 Skær tomaterne i halve og bag dem i 190 grader varm ovn i 15 minutter.
  • 3 Dup kødet tørt og steg det ved høj varme i olie, spæd med balsamico eddike og giv det lidt salt og peber.
  • 4 Lad det simre ganske stille til det er mørt, afhængig af udskæringen. Spæd evt. med lidt hvidvin eller vand.
  • 5 Hæld vandet fra pastaen og anret den på et stort fad, med kødet, tomaterne, hytteosten og basilikumblade.
  • {{recipeDoneText}} Oksekød med bagte tomater, pasta, basilikum og hytteost

Opskriften er udviklet af