Påskeæg med fyld

Sådan gør du

  • 1 Påskeæg med ananas, ingefær og kokos
  • 2 Skær ananassen i meget små stykker.
  • 3 Kom marcipan og ananas i en skål, og ælt det sammen med ingefær og kokosmel.
  • 4 Form marcipanmassen til 12 kugler, og tril dem til påskeæg.
  • 5 Sæt dem i køleskabet i 30 min.
  • 6 Hak den hvide chokolade, og smelt den i en skål over vandbad.
  • 7 Pensl påskeæggene med hvid chokolade, drys med kokos og pynt med lidt finthakket ananas.
  • 8 Sæt æggene på et stykke bagepapir, og lad chokoladen stivne.
  • 9 Pak herefter påskeæggene i en æske eller lufttæt beholder med låg.
  • 10 Påskeæg med mokka og orange
  • 11 Ælt marcipanen med kold stærk kaffe og revet appelsinskal.
  • 12 Del marcipanmassen i 12-14 stykker, og tril dem til påskeæg.
  • 13 Sæt dem i køleskabet i 30 min.
  • 14 Hak den mørke og den hvide chokolade, og smelt dem over vandbad i hver sin skål.
  • 15 Dyp påskeæggene i mørk chokolade, sæt dem på et stykke bagepapir og lad dem stivne en smule.
  • 16 Pynt med striber af hvid chokolade.
  • 17 Lad chokoladen stivne helt, og pak herefter påskeæggene i en æske eller lufttæt beholder med låg.
  • 18 Påskeæg med nougat
  • 19 Skær marcipanen i 12 stykker, og tril dem til kugler.
  • 20 Tryk hver kugle lidt med håndfladerne, og lav en fordybning i midten.
  • 21 Skær nougaten i 12 små tern.
  • 22 Kom et stykke nougat midt på hvert marcipanstykke, og fold marcipanen over nougaten.
  • 23 Tril stykkerne til påskeæg, og sæt dem i køleskabet i 30 min.
  • 24 Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad.
  • 25 Dyp påskeæggene i mørk chokolade, sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med kandiserede blå violer.
  • 26 Lad chokoladen stivne helt, og pak herefter påskeæggene i en æske eller lufttæt beholder med låg.
  • {{recipeDoneText}} Påskeæg med fyld

Opskriften er udviklet af