Blomkålstærte med squashsalat

Mit bud på en glutenfri blomkålstærte med blomkålsbund og masser af smag og ost på!

Sådan gør du

  • 1 Skær et blomkålshoved i små buketter, og kog dem i 5 min. Lad dem dryppe af i en sigte mens du steger et løg i små tern på panden med lidt smør eller olie, til de er møre. 
  • 2 5 æg blandes med et bæger hytteost, et drys peber, salt og revet muskatnød. Hæld blomkålen og løget op til æggene og bland godt.
  • 3 Hæld fyldet op på den forbagte tærtebund, drys med parmesanost og bag det hele samlet i ca. 20 min.
  • 4

    Squashsalat

    Skær papirtynde strimler af squash (evt på mandolinjern) og vend dem i olie, citronsaft og salt og peber. Drys med med ristede pinjekerner.
  • {{recipeDoneText}} Blomkålstærte med squashsalat

Opskriften er udviklet af