Roastbeef a la carpaccio opskrifter
Mojo a la Gry
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Andebryst med salat a la Waldorf
30 min.
Beefy-salat
Rødbedesalat med æble, purløg og peberrods dressing
10 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Currywursts a la hotdog med kål
45 min.
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Fyldt svinekam med svær a la Italien
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Isdessert a la sønderjysk rugbrødslagkage
15 min.
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce