Rester med kød opskrifter

Forloren hare med rodfrugter
Grøntsagspakker
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Tzatziki med glaskål og gulerod
Medister
Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing
Pastasalat med rester
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Samosas af rester
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Kanin med svesker
Tortillas med mexicansk kødsovs
45 min.
Kyllingetortilla med chorizo og grøntsager
30 min.
Sardiner med chermoula
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Focaccia med kartoffel og rosmarin
Spyd med kylling og oksekød
30 min.
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Gullash
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495