Rødder champignon dijonkylling opskrifter
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Kalvegryde med svampe og perleløg
1 t, 45 min.
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Syltede rødbeder med appelsin
Frisk pasta med svampe og sprødt grønt
30 min.
Rød karry med aubergine og tomater
Steaksalat med sursød dressing
Kartoffelgratin med løg og vin
1 t
Brunede kartofler
30 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Sliders med rødbedebøf og spicy agurkecreme
25 min.
Jordskoksuppe med jomfruhummer og stegt salat
Dahl med råkost
25 min.