Rød karry and opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering
Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella
15 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.