Pølser med grove fritter og urtemayonnaise opskrifter
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Øko boghvedesalat med granatæble og knasende mandler
45 min.
Luksus øko svampetoast
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Økologisk græskarsuppe serveret i græskar
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Brioche hotdogs med medister
25 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Stuvet hvidkål
15 min.
Hamburgerryg med vinter coleslaw og ovnbagte rodfrugt fritter
Syltede grøntsager til de grillede pølser
Hotdog med spicy rejesalat
Hotdogs med blød og krydret kål
15 min.
Hot dogs med løg, agurk og rød peber
20 min.
Paella med fisk og skaldyr
Jambalaya
55 min.
Kyllingebryst med æbler og grov mos
Salat med nye kartofler og chorizopølse
25 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.