Oksekød og forårsløg opskrifter
Spaghetti bolognese med salat
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med spidskål og tomatsalsa
15 min.
Krydret oksetatar
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Ovnstegt roastbeef
3 t
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Quinoasalat med salatost, fennikel & stegt agurk
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Rugbrødssandwich med kikærtesalat og urter
25 min.
Tunwrap
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Tarte flambée eller flammkuchen
1 t, 30 min.
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Gulerodssuppe med sprøde croutoner
Kyllingesuppe med kokos og grønt
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Grøntsagsmuffins med chorizo
35 min.