Mørbrad i trykkoger opskrifter
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Svinemørbrad pakket ind i hasselnød og parmaskinke
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Svinemørbrad med søde kartofler og appelsin
30 min.
Smørstegt svinemørbrad med hvidløg og friske krydderurter
30 min.
Tortellini med mørbrad og grøntsager
30 min.
Mørbradgryde med sød kartoffelmos
30 min.
Mørbrad i fad med hvidvin og fløde
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Gris i peanutsauce
Fyldt mørbrad med urter og citron
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.