Markchampignon med krydderurter opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Majspandekage med grøntsagsrester
Grøn rissalat med let krydret dressing
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Tomatsuppe
Løg- og peberfrugtfrittata
25 min.
Daube på svinebov
Bulgur og kylling
Indisk dahl med tomat
Spidskål med estragoncreme og rejer
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Dhal med fladbrød
2 t
Tortilla med squash, løg og kartofler
Svinekæber
2 t
Shish kebab af lam med chilicreme og urtesalat
Salat med Thise rav ost
25 min.
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Langtidsstegt gris