Marineret svinemørbrad med rissalat opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Wok på grill
Holms julemørbradgryde
25 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Græsk pita burger
45 min.
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Æggemad med sild og karseskyr, voksen
Tærte med marinerede bær
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Thai kylling med lime og grøntsager i stegepose
Marengskager
1 t, 30 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame