Marineret svinemørbrad med rissalat opskrifter
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Mørbradgryde
45 min.
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Trifli med marinerede ferskner, hindbær og crumble
1 t
Sildemad
10 min.
Sataysticks - marineret svinekød med peanut-sauce
1 t, 30 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler
Rosenkål med appelsin og hasselnødder
15 min.
Mørbrad i fad
50 min.
Krydderolie med balsamico og parmesan
5 min.
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Helstegt svinemørbrad i svampesauce
30 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Sild med havtorn
30 min.
Sennepssild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Balsamico-marineret kylling
15 min.
Rösti
30 min.