Marineret lam fra den grønne ø opskrifter
Kylling i rød karry
40 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Guldsuppe med linser
40 min.
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Tre slags karrypasta
10 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Pizza med blå ost og karameliserede løg
30 min.
Pasta med grillede grøntsager
30 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Avocadosalat med sprødt rugbrød
Sprød salat med tahindressing
Chili con carne
45 min.
Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille
Spareribs marineret i porter
1 t, 15 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Æblejuice med gulerod, citron og bladselleri
10 min.
Bagte øko rødder og beder orange i frø
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Kylling i karrysovs
20 min.
Kalkun med kirsebær og østerssovs
30 min.
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Pølser på spyd