Kylling i karrysovs

Sådan gør du

  • 1 Skær kød i strimler.
  • 2 Pil løg og skræl ingefær.
  • 3 Skær løg i både, hvidløg i skiver og ingefær i tråde.
  • 4 Hak chilien.
  • 5 Bland ingredienserne til karryen sammen.Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 6 Lynsteg kødet ad to gange indtil det er mørt og gennemstegt, ca. 3 minutter.
  • 7 Læg det på fedtsugende papir.
  • 8 Varm wok og olie op på ny.
  • 9 Lynsteg karry, løg, hvidløg og chili 2 minutter.
  • 10 Tilsæt sukker, kokoscreme, vand og kød.
  • 11 Skru ned for varmen og rør til kokoscremen er smeltet.Smag til med salt og limesaf
  • {{recipeDoneText}} Kylling i karrysovs

Opskriften er udviklet af