Træt af klassisk ketchup, sennep og mayo til din pølse? Så prøv at servere pølser på spyd med relishcreme, hummus, majs og rød pesto i stedet!

Sådan gør du

  • 1 Sæt pølserne på spyd og grill eller steg dem i ovnen ved 225 grader, indtil de er gennemstegte.
  • 2 Grill eller steg majskolberne.
  • 3 Giv kikærterne et hurtigt skyl i koldt vand.
  • 4 Kom kikærter, olie, saft fra citronen og hvidløg i en blender.
  • 5 Blend dem, til de er cremede. Juster konsistensen med lidt vand ad gangen.
  • 6 Smag til med salt og peber.
  • 7 Rør relish og yoghurt sammen.
  • 8 Server pølsespyd med alt den dejlige creme og gerne med brød.
  • {{recipeDoneText}} Pølser på spyd

Tip

Undgå brankede træspyd. Læg dem i blød i vand i 20 minutter, før de steges eller grilles

Opskriften er udviklet af