Mørbrad og hjertesalat opskrifter
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Svinemørbrad med søde kartofler og appelsin
30 min.
Smørstegt svinemørbrad med hvidløg og friske krydderurter
30 min.
Hjemmelavet hummus af gule ærter
40 min.
Salat med friske rejer, gulerødder og grønne asparges
30 min.
Pocheret æg på sprød salat
30 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Små tortillas med nye kartofler
30 min.
Sprød salat med friske ærter, citron og dild
10 min.