Mørbrad med fløde og bønnespirer opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Koldrøget laks med figner og cremet spinat
15 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Ribbensteg med cremede rosenkål og figner
20 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Tarteletter med andesteg, kartofler og gulerødder
20 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Cremet sellerisuppe med sprøde grøntsager
25 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.